exclusieve blikvanger

Beton ciré

Wilt u een beton ciré vloer aan laten leggen? Dan zit u bij Vloer Design goed zoals de naam al aangeeft. We zijn namelijk gecertificeerde beton ciré experts. Onze showroom en winkel vindt u in Winkelcentrum Malden, waar we u kunnen laten zien wat de vele opties zijn van dit mooie materiaal.

We werken overigens landelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Ook zijn we werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf zoeken voor het compleet stofferen van een woning of gebouw. 

Beton ciré badkamer

Deze vloeren zijn vooral populair in badkamers en WCs, zogenaamde natte ruimtes. Een betonlook badkamer oogt exclusief en fraai en wint daarom meer en meer aan populariteit. Ook biedt beton ciré veel grip, zodat de kans op uitglijden kleiner is.

Ook voor keukenbladen

Ook voor keukenbladen is beton ciré overigens een optie. Dit materiaal is namelijk slijt- en watervast. Een oersterke oplossing dus.

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze vloer kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!