exclusief, degelijk en natuurlijk

Houten vloeren

Zoekt een ervaren legger van houten vloeren? Dan bent u bij Vloer Design helemaal aan het juiste adres zoals de naam al aangeeft. Wij leggen namelijk alle soorten houten vloeren in alle populaire stijlen. Dus of u nu een klassiek, landelijk of juist modern interieur heeft: wij kunnen de vloer van uw dromen leggen voor u.

We werken landelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Ook zijn we werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf zoeken voor het compleet stofferen van een woning of gebouw. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze vloer kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

✔  Natuurlijke, warme uitstraling en feeling

✔ Oersterk

✔ Smaakmaker landelijke en klassieke interieurs

Eikenhouten vloer

Populair is een eiken vloer. Eikenhout is sterk en robuust, wat het ook uitstraalt. Een dergelijke vloer is dus een absolute eycatcher die zeker in landelijke interieurs geheel tot zijn recht komt.

Parketvloer Nijmegen e.o.

Parket is een klassieker, die nog altijd populair is. En terecht, want een parketvloer is exclusief en chique. Voor klassieke interieurs is het een vloer die onderhand een must have is. We zijn ook gespecialiseerd in het leggen van parketvloeren. Interesse als u in de regio Nijmegen woont? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden en kosten.

Houten vloer laten leggen

Wij leggen alle soorten houten vloeren in alle vormen en maten geheel conform uw wensen. Wij kunnen u laten u zien welke mogelijkheden er zijn en zullen u ook inspireren en adviseren. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Is de keuze gemaakt? De houten vloer leggen wij dan snel en vakkundig op maat. Uiteraard zorgen we voor een complete oplevering.