meer dan 30 jaar ervaring

Over ons

In 1990 ben ik, Chris Verheij, gestart met dit bedrijf. Als zelfstandig stoffeerder richtte ik me vanaf het begin op de verkoop en aanleg van vloeren. Het vakkundig monteren van binnen zonwering volgde al snel. Ook zijn we gecertificeerde beton ciré experts. De afgelopen 25 jaar werken we zowel voor nationale als klanten in het buitenland. Veel klanten komen uit de regio Nijmegen, aangezien ik hier woon en we de winkel/showroom in Malden hebben. We werken dus echter (inter)nationaal, omdat we ook veel grotere projecten doen. Denk aan het compleet stofferen van een woning of hotel.

Tegenwoordig werkt mijn zoon ook in de zaak. Hij doet met zijn team de aanleg van vloeren en montage van de binnen zonwering. We zijn dus een echt familiebedrijf, waar de lijntjes kort zijn, we alles in eigen beheer doen en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Om zo een optimaal voor u als klant te kunnen realiseren. Uniek aan ons is de korte levertijd, zodat u snel van de vloer van uw dromen of prachtige binnen zonwering kunt genieten.

We werken zowel voor particulieren als bedrijven. Naast de regionale projecten doen we ook landelijke en internationale projecten. Denk aan hotels, vakantiehuizen, tweede huizen in het buitenland en zelfs kastelen. Ook hiervoor kunt u dus bij ons terecht. Wilt u meer weten? Neem dan contact op of bezoek onze showroom in Winkelcentrum Malden. De koffie staat al klaar! Ook zijn we op afspraak ’s avonds geopend.