stijlvolle zonwering

Jaloezieën

Wilt u jaloezieën op maat? Dan bent u hier aan het juiste adres, want wij maken en monteren ze vakkundig. Dit doen we voor klanten in heel Nederland, zowel particulieren als bedrijven. We zijn ook werkzaam in het buitenland. Denk aan klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf wensen voor het compleet stofferen van een huis of gebouw. We zijn gevestigd in Malden, bij Nijmegen. 

Hoe dan ook, we kunnen u helpen als u op zoek bent naar mooie en degelijke jaloezieën. We maken en monteren ze in alle maten en soorten. Denk naast metalen jaloezieën ook aan houten jaloezieën, die erg populair zijn door hun natuurlijke uitstraling. Naast horizontale jaloezieën plaatsen we ook lamellen op maat. Dit is in feite de verticale variant.

Voor ieder interieur hebben we kortom passende jaloezieën. Heeft u zelf geen idee of wilt u weten wat de vele mogelijkheden zijn? Laat u inspireren en adviseren door ons!

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze raamdecoratie kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!