degelijk en mooi

PVC vloeren

Zoekt u een PVC vloer of beter gezegd een vakman die dit professioneel kan leggen? Dan bent u bij Vloer Design helemaal aan het juiste adres zoals de naam al aangeeft. Wij leggen namelijk alle soorten PVC vloeren in alle populaire stijlen:

  • Industrieel
  • Modern
  • Klassiek
  • Landelijk

Voor ieder interieur hebben we daarmee een passende PVC vloer. Veel gekozen motieven zijn:

  • PVC houtlook: eiken, naaldhout
  • PVC betonlook
  • Visgraat
  • Tegels

We leggen vooral vloeren van Belakos, Floorlife en Viva Floors. Dit zijn topmerken die garant staan voor de hoogste kwaliteit. PVC-vloeren zijn enorm populair. Dit materiaal heeft namelijk veel voordelen die andere vloersoorten niet kennen. Hieronder staan ze opgesomd voor u.

Actief in binnen- en buitenland

We werken voor klanten in heel Nederland, zowel particulieren als bedrijven. We zijn ook werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf zoeken voor het compleet stofferen van een huis of gebouw. 

✔   Veelzijdig

PVC-vloeren zijn veelzijdig toepasbaar. Ze kunnen in praktisch ieder vertrek of woonruimte gelegd worden: van woonkamer tot keuken. En dat in allerhande motieven en kleuren, zodat de vloer ook perfect past in uw interieur.

✔   Lange levensduur

PVC-vloeren zijn verder zeer sterk en slijtvast. U krijgt dan ook 25 jaar garantie. Een dergelijke vloer staat dus garant voor jarenlang woongenot.

✔   Realistische houtlook/betonlook

Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks met vloeren van hout, natuursteen of beton.

✔   Kind- en diervriendelijk

Een PVC-vloer is geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en comfortabel. Ideaal bij intensief gebruik dus. Bijvoorbeeld als u kinderen of huisdieren heeft.

✔   Onderhoudsvriendelijke vloer

PVC is erg gemakkelijk in het onderhoud. Stofzuigen en dweilen is het enige wat moet gebeuren. Gemak dient de mens.

✔   Geschikt voor vloerverwarming

PVC en de dikte van de laag zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus snel warm en daardoor de ruimte ook. Dit zorgt voor een optimaal rendement en besparing op energie.

✔   Volledig en onbeperkt recyclebaar

Het gebruikte PVC is gemakkelijk, volledig en goed te recyclen. Het is daarmee ook een duurzame keuze, wat u misschien op voorhand niet had verwacht.

Click of plak PVC: wat te kiezen?

Binnen PVC vloeren is nog een onderscheid te maken naar de legmethode: klik of lijmen.

Click PVC

Een PVC clickvloer is ideaal als u een vloer wenst die u mee kunt nemen met een verhuizing. Dat is met deze vloer eenvoudig.

Plak PVC

Een PVC plakvloer, oftewel een gelijmde vloer, is daarentegen vast. Grote voordeel is dat deze vloer dunner is, wat bij vloerverwarming ideaal is. Ook is het populaire visgraat motief alleen in deze variant verkrijgbaar.

Of u dus voor een click of lijmvloer moet kiezen hangt vooral af van verhuisplannen en of u vloerverwarming heeft. Wij kunnen hierin vrijblijvend adviseren.

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze vloer kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!