decoratief en praktisch

Vouwgordijnen

Zoekt u vouwgordijnen op maat? Dan kunnen we u zeker van dienst zijn. We maken ze van de beste materialen voor een perfect resultaat waar u lang plezier van zult hebben. We werken voor klanten in heel Nederland, zowel particulieren als bedrijven. We zijn ook werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf zoeken voor het compleet stofferen van een huis of gebouw. 

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze raamdecoratie kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Praktisch en decoratief

Vouwgordijnen zijn zowel praktisch als decoratief. Praktisch, omdat u er goed de lichtinval in uw woning of kantoor mee kunt bepalen. Idem voor de mate van privacy. Decoratief, omdat ze (geheel) uitgevouwen volledig tot hun recht komen in uw interieur en sterk sfeerbepalend zijn.

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal kleuren en materialen. Zo kunnen we u de vouwgordijnen die u voor ogen heeft maken. We zullen u hierin zeker inspireren en adviseren.

Onze vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen. Deze baleinen zorgen ervoor dat de plooien altijd mooi strak hangen.

Verschillende stoftransparanties

Onze collectie bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende vouwgordijnen. Welke optie het beste is hangt vooral af van uw wensen en het vertrek. Voor slaapkamers zijn verduisterende vouwgordijnen het beste voor een goede nachtrust. In een woonkamer zijn transparante vouwgordijnen ideaal, omdat ze veel licht doorlaten terwijl ze toch voldoende privacy bieden.

Vrijblijvende offerte vouwgordijnen op maat/meer informatie

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat een vouwgordijn kost, geheel afgestemd op uw wensen? Neem dan gerust contact op met ons. We kunnen het u vertellen.