fraaie en praktische zonwering

Plissé gordijnen

Zoekt u plissé gordijnen op maat? Wij maken en monteren ze vakkundig. Dit doen we voor klanten in heel Nederland, zowel particulieren als bedrijven. We zijn ook werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf zoeken voor het compleet stofferen van een huis of gebouw. We zijn gevestigd in Malden, bij Nijmegen. 

Plissé gordijnen zijn ideaal qua zonwering en privacy. U kunt ze zo afstemmen dat u voldoende licht of inkijk in uw woning heeft. U kunt ze namelijk volledig uitvouwen of half en op iedere positie van uw raam. Ze zijn er in diverse soorten en materialen: van verduisterend tot licht. Plissé gordijnen zijn er overigens in twee uitvoeringen: met een laag stof of met twee lagen. In dat laatste geval spreken we over duette gordijnen, die te herkennen zijn aan een honinggraat structuur aan de zijkant. Welke u ook kiest: plissé gordijnen zijn erg fraai en daarmee ook een heuse verrijking van uw interieur. Laat u inspireren en adviseren door ons!

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze raamdecoratie kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!