fraai en onderhoudsvriendelijk

Laminaat vloeren

Wilt u laminaat laten leggen? Dan bent u bij Vloer Design helemaal aan het juiste adres zoals de naam al aangeeft. Wij leggen namelijk alle soorten laminaat vloeren in alle populaire stijlen. Dus of u nu een klassiek of modern interieur heeft: wij kunnen de vloer van uw dromen leggen voor u. We werken voor klanten in heel Nederland, zowel particulieren als bedrijven. We zijn ook werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben. 

Populaire kleuren laminaat zijn:

  • zwart laminaat
  • grijs laminaat
  • laminaat eiken

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze vloer kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Voordelen laminaat:

 

✔   Veelzijdig

✔   Onderhoudsvriendelijk

✔   Sterk en duurzaam

✔   Gebruiksvriendelijk

 

Tegel laminaat

Naast de traditionele houtlook laminaatvloer is tegellaminaat tegenwoordig ook erg populair. Een dergelijke vloer kijkt erg fraai in veel interieurs.

Kliklaminaat laten leggen

Laminaatvloeren leggen wij geheel conform uw wensen. Wij laten u zien welke mogelijkheden er zijn en zullen u ook inspireren. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Als u de keuze heeft gemaakt leggen wij de laminaatvloer snel en vakkundig op maat. Uiteraard zorgen we voor een complete oplevering, dus ook met passende laminaatplinten en met een goede laminaat ondervloer voor uitstekende (geluids)isolatie. En we leggen laminaat ook op minder gangbare plekken, zoals een trap. Net wat u wenst dus!