mooi en praktisch

Zonwering

Zonwering binnen is niet alleen functioneel maar ook mooi. Voor ieder interieur bieden we binnen zonwering die perfect past. Deze monteren we vakkundig voor u op maat, geheel zoals u het voor ogen had. Dit doen we voor klanten in heel Nederland, vanuit onze vestiging te Malden bij Nijmegen.

Mooie zonwering is een echte decoratieve eye catcher. Verder geeft het natuurlijk privacy en kunt u er de lichtinval mee reguleren. Wilt u meer weten of wilt u dat wij u inspireren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze raamdecoratie kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Van zonwerende rolgordijnen tot shutters: we hebben het voor u.

Welke soort zonwering u ook zoekt: we kunnen voor u vakkundig monteren en plaatsen. U kunt bij ons kiezen uit alle soorten stoffen, kleuren en dessins voor een perfecte match met uw interieur. Uiteraard kunnen we ook inspireren en verrassen. In onze winkel kunnen we laten zien wat de mogelijkheden zijn (ook bezoek aan huis?) U zult verstelt staan van de vele mogelijkheden. Ook is zonwering van nu aan te sturen met apps en automatische tijdschema’s indien gewenst. Gemak dient dus ook hier de mens. Wij zijn leverancier van topmerk BD Line uit Kaatsheuvel. Deze Nederlandse producent staat garant voor de hoogste kwaliteit.