stijlvol maatwerk

Traplopers

Zoekt u een mooie traploper? We plaatsen ze voor klanten in heel Nederland, zowel particulieren als bedrijven. We zijn ook werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf zoeken voor het compleet stofferen van een huis of gebouw. Ook dan kunt u dus bij ons terecht.

Vloerdesign heeft een grote keuze aan lopers en roedes voor een perfect resultaat. Voor ieder interieur en stijl hebben we een passende traploper. Dus of u nu een klassiek of juist modern interieur heeft: bij ons slaagt u geheid.

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze vloer kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Onze traplopers zijn dan ook verkrijgbaar in vele maten, uitvoeringen en materialen. We plaatsen de traploper van uw keuze vakkundig nadat we van tevoren ingemeten hebben, want het is en blijft maatwerk. Uiteraard adviseren en inspireren we u ook hierin. Zodat uw trap een heuse blikvanger in uw interieur wordt. U zult versteld staan van het resultaat!

Traplopers met lussen

De traditionele traplopers met lussen leveren we ook als vakman.

Vrijblijvende offerte traploper/meer informatie

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat een traploper kost, geheel afgestemd op uw wensen? Neem dan gerust contact op met ons.