fraaie en praktische zonwering

Rolgordijnen

Wilt u rolgordijnen op maat laten maken en ophangen? Dan kunnen wij u van dienst zijn met al onze expertise en ervaring. als het gaat om de montage van gordijnen.

We werken landelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Ook zijn we werkzaam in het buitenland. O.a. voor klanten die een vakantiehuis of hotel hebben en een bedrijf zoeken voor het compleet stofferen van een woning of gebouw. We zijn gevestigd in Malden, bij Nijmegen. 

Offerte of informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat deze raamdecoratie kost in uw specifieke situatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Soorten rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn te verdelen in de volgende soorten:

  • Plissé gordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Verduisterend rolgordijn
  • Zonwerende rolgordijnen
  • Vouwgordijnen

Rolgordijnen zijn een echte blikvanger in uw interieur. Zeker als ze dicht zijn getrokken komen ze volledig tot hun recht.

Ook jaloezieën en lamellen (van hout)

Ook voor jaloezieën van o.a. Luxaflex kunt u bij ons terecht, evenals lamellen. Vooral houten lamellen en houten Luxaflex zijn momenteel erg populair en een sieraad voor uw raam. Voor maatwerk raamdecoratie zijn wij kortom het adres in de regio Nijmegen.

Raamdecoratie alle soorten en maten

Wij hebben rol gordijnen en overige functionele raamdecoratie in alle kleuren en uitvoeringen in ons assortiment. Qua materialen is de keuze ook uitgebreid: van soepel tot stevig, transparant of gesloten, met reliëf of glad. Samen met u kunnen we bepalen welke rolgordijnen het mooiste en beste passen in uw interieur. We zullen u hoe dan ook altijd adviseren en inspireren. Is de keuze gemaakt? Dan leveren en plaatsen we de rolgordijnen die perfect passen bij uw persoonlijke woonstijl en smaak.

Tevens vloeren en vloerbedekking

Naast rolgordijnen leggen we ook vloeren en vloerbedekking in alle soorten en maten. Denk aan PVC, laminaat, vloerbedekking en houten vloeren. We kunnen uw interieur dus grotendeels inrichten als het gaat om de nagelvaste delen. Ideaal bij nieuwbouw of een grote verbouwing dus.